31. heinäkuuta 2016

Matkaterveisiä ja syyspuolen tapahtumista

Kaunis sää ja kerrassaan upeat alppimaisemat hellivät matkalla mukana olleita latulaisia Sveitsin Zermatissa. Näimme Matterhornin siis muutenkin kuin Tobleronepatukassa - nimensä veroisesti Alpenblick hotellistamme oli suora näkymä vuorelle ja monelle muulle yli nelitonniselle huipulle.


Kipusimme itsekin parhaimpana päivänä ylöspäin yli kilometrin eli kylän keskustan 1620 metristä hienolle niitylle 2665 metriin.

Kesä on taas ehtinyt elokuuhun ja syyspuolen toiminnot alkavat:, torstaipyöräilyt (1. kerta 4.8.). valokuvasuunnistus on 14.8., sitä ennen maastopyöräilyyn tutustumista 12.8. jne - tarkempia tietoja löytyy täältä kotisivuilta ja yhdistyksen lehti-ilmoituksista.

Raumanseutulaisilla kävi tuuri Nesteen kampanjassa. Seitsemän järven reitille on luvassa avustusta kunnostustöihin ja turvallisuuden parantamiseen. Jokainen voi kartuttaa Nesteen viiteen eri kohteeseen lupaamaa rahasummaa seuraavasti:Tässä on linkki Neste Bensiksen Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/nestebensis/ . Jokainen uusi tykkäys kasvattaa lahjoitettavaa summaa 50 sentillä, joten kannattaa välittää viestiä ja kutsua ihmisiä mukaan talkoisiin. Elokuun 18. päivään mennessä kerätty summa jaetaan tasan viiden kohteen kesken (https://www.neste.fi/artikkeli/huoltopotti). Muistattehan että Rauman Ladun 7 järven patikointi on tänä vuonna lauantaina 1. lokakuuta.

liikuntaterveisin
Veikko