16. helmikuuta 2017

Talvitapahtuma onnistui

Viime sunnuntain ANGRY BIRDS GO SNOW-tapahtuma jää monen mieleen. Joku hiihti, toinen potkukelkkaili ensimmäistä kertaa. Jättiritsa oli varmasti useimmille uusi tuttavuus.Lunta oli vähän, mutta Latumajalle onnistuttiin luomaan monipuolinen talvitapahtuma. Samalla päästiin harrastamaan vähän kesäisempiäkin lajeja kuten frisbeetä, geokätköilyä ja jättijalkapalloa.

Lapsiperheitä oli paikalla tasaisesti koko tapahtuman ajan. Tunnelma oli leppoisa, jokainen jaksoi esim. odottaa vuoroaan, vaikka monella toimintapisteellä oli ajoittain jono. Kiitos kaikille.

Erityiskiitos kaikille niille kymmenille talkoolaisille, jotka tekivät jo etukäteen paljon tapahtuman suunnittelussa, välineiden hankinnassa ja valmistamisessa, keittiössä ja paikkojen kunnostuksessa sekä sunnuntaina itse tapahtumassa.

Suomen Ladun tapahtumapäällikkö Juhani Lehto välitti myös kiitoksensa toteamalla, että on kunnia ja innostavaa tehdä työtä suomalaisten ulkoilun edistämiseksi, kun on toimivia yhdistyksiä ja vapaaehtoisia ihmisiä. Juhlavuoden teemaa lainaten: Tällainen onnistuu vain YHDESSÄ.

Tässä vielä päivän kuvatuin hahmo. Postin auto haki heti maanantaina hänet ja paljon muuta tavaraa, mikä lähti seuraavaksi jyväskylälaisten lasten riemuksi.


yhdistyksen puolesta kiittäen
Veikko Mattsson
puheenjohtaja

PS. Metsämörritoiminnan Facebook-sivuilta löytyy lisää kuvia tapahtumasta