14. tammikuuta 2018

Vapepa-hälytyskokoonpano v. 2018

    Rauman Ladun vapepa-hälytysosaston kokoonpano on päivitetty vuodelle 2018. Organisaatiossa on nyt 48 henkilöä, jotka jaetaan viiteen ryhmään. Kuulumme Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun organisaatioon ja olemme yksi Rauman seudun Vapepan hälytysryhmistä. Keskitymme maastoetsintään, mutta muunkinlaiset tehtävät voivat olla mahdollisia.
    Hälytysosaston johtajana toimii Anne Lahti, ryhmänjohtajina Riitta Kolkkala, Olli Kares, Pekka Loutti, Jarmo Valto ja Leena Ylivuori sekä kokoonpanon hoitajana Mikko Kaunismäki. Maastoetsintätoiminnassa ollaan yhteistyössä poliisin kanssa ja öljyntorjuntaan liittyvissä asioissa pelastuslaitoksen kanssa.

Osaston johtaja  Anne Lahti  p. 050-379 0124,  sähköposti  akh.lahti@gmail.com

    Ryhmä 1. Ryhmänjohtaja Riitta Kolkkala, Reino Heininen, Antti Tuittila, Arto Kajantola, Katri Toivonen, Arja Setälä, Tuija Kallio, Anne Raikunen ja Reijo Jauria.
    Ryhmä 2. Ryhmänjohtaja Olli Kares, Teuvo Valtonen, Maija Kares, Mika Hassinen, Kirsi Kuusisto, Osmo Lehtonen, Elina Simula, Aarto Nousiainen ja Jouni Vainionpää.
    Ryhmä 3. Ryhmänjohtaja Pekka Loutti, Veikko Mattsson, Kari Aaltonen, Harri Laiho, Heimo Törmä, Aarre Lankinen, Merja Lankinen, Tapio Yli-Karro ja Tapani Erämaja.
    Ryhmä 4. Ryhmänjohtaja Jarmo Valto, Jukka Ahola, Ari Väinölä, Raija Tammela, Jaana Aaltola, Jorma Valanne, Pirjo Virtanen, Virpi Kaikumäki ja Pia Loponen.
    Ryhmä 5. Ryhmänjohtaja Leena Ylivuori, Reijo Ylivuori, Juha Asikainen, Maria Heerman, Stig Heerman, Jouko Kynäslahti, Vento Käkönen, Juha Antila ja Teija Viinikkala.

    Puhelinnumerot on ilmoitettu Vapepan Ohto-hälytyssysteemiin ja omille hälyttäjille. Yhteystietojen muutokset pitää ilmoittaa kokoonpanon hoitajalle Mikko Kaunismäelle puh. 044-235 0519 tai sähköpostiin  mikkojuhani46@gmail.com
    Tutkikaa tarkkaan Ohto-hälytysohjeet! Voitte lisäksi itse tarkastella, lisätä ja korjata tietojanne systeemiin. Rauman seudun Vapepan Ohto-asiantuntija on Anders Nygård puh. 0400-734 216. Poikkeustilanteissa voidaan käyttää myös omia hälyttäjiä, jotka ovat Mikko Kaunismäki ja Matti Nirhamo.

Pelastuspalvelutoimikunta