31. lokakuuta 2022

Kiinnostaako retkiluistelu?

Liittyäksesi Suomen retkiluistelijoiden jäseneksi, sinun tulee käydä seuran tulokaskoulutus. Tulokaskurssin käymällä ja SRL:n jäseneksi liittymällä voit osallistua SRL:n ohjattuun toimintaan. 

Lisätietoja SRL:n valtakunnallisesta toiminnasta: www.skrinnari.fi

Voit osallistua Satakunnan tulokaskoulutukseen vain, jos asut Satakunnan lähiympäristössä tai olet valmis käymään myös tulokasretken siellä. Kurssia myydään rajoitettu määrä eli 40 ensimmäiselle ostajalle.

Kurssi koostuu kahdesta osasta:

1) Tulokasluento, joka järjestetään Nakkilassa (tarkemmat tiedot saat oston jälkeen) tiistaina 22.11.2022 klo 17-20. Tulokasluennolla et tarvitse muita varusteita kuin muistiinpanovälineet.

2) Jos päätät luennon jälkeen liittyä Suomen retkiluistelijoiden jäseneksi, voit osallistua tulokasretkelle, joita järjestetään Satakunnassa useampia luistelujäiden tultua. Tulokasretken suorittaminen on edellytys muille seuran retkille osallistumiselle. Huomaathan, että kurssimaksua ei palauteta, mikäli et pääse osallistumaan tulokasretkelle tai jos sopivat luistelujäät puuttuvat. Retkelle voi osallistua myös seuraavana vuonna.

Tulokasretkelle osallistuaksesi sinun tulee liittyä seuran jäseneksi. Lisäksi tarvitset retkiluistimet, lantiovyöllisen repun, naskalit ja oikeat retkiluistelusauvat. Varusteista kerrotaan tarkemmin luennolla. Huom! Kurssilla ei opeteta perusluistelutekniikkaa, joten se pitää osata kohtuullisesti etukäteen. Jos jaksat luistella 10 km tai yhden tunnin verran luisteluradalla, tekniikkasi on riittävä.

Lisätietoja:

https://retkiluistelijat.mycashflow.fi/product/46/satakunnan-tulokaskoulutus-marraskuu-2022